Facebook
Knowledge Quest    

Alert:

This article was created by -.
Difficulty is .
Recommended level is 80.
Added: 2014-05-14 15:45:51


To complete this quest You just have to answer for 11 not simple questions! Note! If you will answer wrong, You will face death.

Requirements:

  • 80 lvl,
  • good knowledge of Tibia.

Quest is placed next to others quests

Quest is made from 11 questions, which are as follows:

1.In which year was Tibia made?
Answer:1997

2. Where Cipsoft comes from ?
Answer:Niemcy, Germany

3. What does "tibia" means in Latin?
Answer:Kość piszczelowa, shinbone

4 What is the defense of Dragon Shield?
Answer:31

5. How do you call account status, where the player can have all the addons? Access
to the islands as Edron, more mana & HP per level etc?
Answer: PACC


6. Who first reached lvl 300 in Real Tibia?
Answer:Mateusz Dragon Wielki.


7. Expand abbreviation BOH in RL Tibia.
Answer:Boots of Haste/backpack of holding.

8. Which profession can use spell exori beam?
Answer: Pall.

9. Which command shows the best players?
Answer: !rank

10. What do you call a city where elves live in RL Tibia?
Answer: Ab'Dendriel

11.Which question is it?
Answer: 11.

The reward is: holy falcon and dark lord cape.




Back to Top