Facebook
Questions Quest    

Alert:

This article was created by -.
Difficulty is .
Recommended level is 450.
Added: 2014-04-18 22:31:06


Jednym z najprostszych questów na OTS jest Questions Quest. Jak go wykonać? Należy odpowiedzieć poprawnie na 11 prostych pytań, zła odpowiedź skutkuje smiercią. Więc zaczynamy! Udajemy się w miejsce pokazane przeze mnie na screenie, nagrodą jest robe of the underworld.

 

Aby przeczytać pytanie należy kliknąć na tabliczkę, która znajduję się przed teleportami, następnie wystarczy kliknąć na pozostałe tabliczki, na ktorych są odpowiedzi.

 

 

Pytanie 1.

NPC ktory sprzedaje addony?

Odpowiedź: Varkhal

 

Pytanie 2.

NPC, ktory sprzedaje narkotyki?

Odpowiedź: Seller

 

Pytanie 3.

Madareth spotkamy gdy pojdziemy na:

Odpowiedź: The Inquisition Quest.

 

Pytanie 4.

Nagroda z Annihilator Quest na tym serwerze nie jest:

Odpowiedź: Demon Legs.

 

Pytanie 5.

Kiedy robisz Annihilator Quest na tym serwerze, nie spotkasz:

Odpowiedź: Orshabaal.

 

Pytanie 6.

Mormir, jedna z wysp na naszym serwerze, jest czescia Wysp Zywiolow. Jakiego rodzaju wyspy jest Mormir?

Odpowiedź: Bagienna.

 

Pytanie 7.

Nazwa miasta na naszym serwerze, ktore zawiera wiele pustyn:

Odpowiedź: Al Alartha.

 

Pytanie 8.

Liczba HP warlocka:

Odpowiedź: 3500.

 

Pytanie 9.

Liczba HP fire elemental:

Odpowiedź: 280.

 

Pytanie 10.

Nazwa czaru, ktory potrzebny jest do stworzenia runy paralizujacej:

Odpowiedź: Adana ani.

 

Pytanie 11.

Jak sie nazywa najstarszy swiat na RL Tibii?

Odpowiedź: Antica.

 




Back to Top